Op deze NATUURLIJE manier verwijder je gezichtshaar binnen 15 minuten! :)

Wij vrouwen zijn dol op ons haar. Zo dik, glanzend en gezond mogelijk natuurlijk. Maar niet als het gaat om gezichtshaar uiteraard.. Haar dat op andere plekken op het hoofd groeit, daar worden we alles behalve blij van.

Maar of je nou haar op de lip, kin of tussen de wenkbrauwen hebt.. Niet getreurd want wij hebben de oplossing! Lees hieronder hoe het werkt en ga er zelf mee aan de slag!

natural-recipe-facial-hair-01_resized-700x350-700x350

Wat heb je hier nou voor nodig? Slechts 3 ingrediënten op een natuurlijke basis:

1/2 theelepel kokosolie
3 theelepels volkoren meel
Een beetje water

Hoe gaat het in z’n werk?
Je smeert je gezicht in met de kokosolie en laat het goed in de huid trekken. Mis daarna het meel met water tot het een goede stevige pasta is. Smeer het gebied dat je wilt ontharen met de pasta en doe dit in de richting van de haargroei. Laat dit ongeveer 15/20 minuutjes in trekken tot het voor 90% is opgedroogd.

Is de tijd voorbij? Wrijf de pasta tegen de haargroei in van het gezicht af. Ben je klaar met de behandeling? Brengt wat vocht inbrengende creme in en probeer dit voor minimaal 3 weken. Na een maand is de haargroei op een natuurlijke manier volledig verdwenen! Bekijk het filmpje hieronder voor overige instructies!

Reacties () .Reacties

Menu