10 Jarig Jongetje Overleed 1 Uur Na Zwemmen In Het Zwembad. Elke Ouder Zou Dit Moeten Lezen.

assandra Jackson en haar 10 jaar oude zoon Johnny hadden een heerlijk dag. Ze besloten lekker te gaan zwemmen in het zwembad in de buurt. Na veel te hebben gezwommen, en gespeeld, was het tijd om naar huis te gaan. Johnny voelde zich opeens niet zo lekker en zei tegen zijn moeder dat hij zich slaperig voelde. Ze reageerde er niet echt op omdat ze de hele dag hadden gespeeld en in de hete zon hadden gelegen. Nadat hij een uurtje had geslapen ging ze naar zijn kamer om te kijken hoe het met hem ging. Toen ze aankwam was zijn mond bedekt met wit schuim en ademde hij niet meer.

cassandra-jackson

Cassandra haastte zich naar het ziekenhuis, maar het was te laat. Johnny had het niet gered. Toen de doktoren hem onderzochten kwamen ze erachter dat hij is overleden aan verstikking door verdrinking. Cassandra was in shock want ze begreep niet hoe dit in godsnaam mogelijk was..

johnny-zwembad

Dit vreselijke voorkomen noemen ze late of droge verdrinking. Het kan bij kinderen en volwassenen gebeuren, maar voornamelijk bij kinderen.
Als er veel water is ingeslikt kan tot 72 uur nadat dit is gebeurd de late of droge verdrinking voorkomen. Het beschadigd de longen waardoor die niet meer normaal kunnen functioneren, dit betekend dat het moeilijker wordt zuurstof op te nemen in het bloed en koolstofdioxide los te laten uit het bloed.

– Ik heb nooit geweten dat kinderen zomaar rond kunnen lopen en praten met hun longen gevuld met water, vertelde Cassandra Jackson aan Todaysshow.com.
– Het was een lieve jongen, vol met leven. Het was mijn kleine mannetje.

cassandra-johnson

Je kunt symptomen herkennen en direct naar de dokter gaan om dit te voorkomen. Doktoren raden aan om te letten op de volgende drie symptomen die er op kunnen wijzen dat de hersenen niet genoeg zuurstof krijgen.

De symptomen zijn
* Moeilijk ademhalen.
* Extreme vermoeidheid.
* Veranderingen in gedrag. Een goed voorbeeld is dat het kind abnormaal humeurig of strijdlustig is.

Deze tragische gebeurtenis breekt mijn hart. Geen enkele ouder zou zo’n tragische gebeurtenis moeten meemaken, en daarom is het zo belangrijk dat elke ouder dit te zien krijgt. Vooral nu, omdat het zomer is.

Samen kunnen we elkaar helpen door dit te delen en het risico te verlagen voor andere kinderen. Als met elk gedeeld bericht een leven gered kan worden is dat het zeker waard, vind je niet?

Reacties () .Reacties

Menu