Heb jij veel moedervlekken? Met dit simpele recept krijg jij ze verwijderd van jouw huid!

Bijna iedereen heeft wel wat moedervlekken op zijn/haar lichaam. Ik heb ze zelf op mijn benen, armen, handen. En hoe ouder je zal worden hoe meer moedervlekken je krijgt. Een teken van ouderdom.

En er is niks mis met wat moedervlekken hier en daar natuurlijk, maar als jij er niet zo dol op bent dan heb ik nu heel erg goed nieuws voor je. Er is namelijk een easy manier om er vanaf te komen. Wat heb je hier voor nodig? 2 ingrediënten die jij hoogstwaarschijnlijk gewoon in jouw keukenkastje hebt liggen!

birth-marksmolesbeauty-marks

Maar zijn deze vlekken gevaarlijk?

De waarheid is, inderdaad die vlekken kunnen gevaarlijk zijn. Maar lang niet alle moedervlekken zijn levensbedreigend natuurlijk. Er zijn een paar tekenen waar je op moet letten:

– Als sommige vlekken donkerder zijn dan anderen
– Als er oneffenheden in de vlekken zitten
– Als ze constant veranderen of groeien
– Gevoelig of roodkleurig

Weet jij niet of een bepaalde moedervlek gevaarlijk is of juist niet, laat het gewoon eventjes testen! Raadpleeg dus een arts als je twijfelt. En check het filmpje hieronder hoe het verwijderen precies werkt! Als je er iets aan hebt gehad, vergeet het bericht dan niet even te delen met vrienden en familie, veel mensen kunnen hier iets aan hebben!

Reacties () .Reacties

Menu