De vorm van jouw nagels zegt ALLES over jouw persoonlijkheid, klopte het?

Er zijn verschillende vormen nagels. Sommigen lang en rond, anderen kort en vierkant. Maar wist je dat er 7 soorten types zijn? En die types zeggen meer over jou dan je ooit zou denken.

De vorm van jouw nagels zegt namelijk vrij veel over jouw persoonlijkheid en karakter. Doe de test en laat ons weten of het klopte. Ik vond het vrij bijzonder dat het bij mij echt klopte, vandaar dat ik dit even met jullie moest delen.

1. Lange nagels

nagel1

Zijn jouw nagels lang? Dan ben je waarschijnlijk een sociaal persoon die het makkelijk vind om nieuwe mensen te ontmoeten. Je bent gek op nieuwe ervaringen en het verbreden van jouw horizon vind jij enorm fijn!

Je let op details en werkt hard!

2. Wijde nagels

bred11

Zijn je nagels wijd en plat? Dan ben je een analyserend persoon. Altijd nadenken voordat je iets zegt en je hebt vaak goed advies voor anderen. Je bent waarschijnlijk iemand die graag in balans is en dingen opbouwt, je hebt liever zekerheid dan onzekerheid.

3. Ronde nagels

runda11

Zijn jouw nagels rond en kort? Dan ben je waarschijnlijk erg creatief en een persoon met flair. Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent gek op leuke dingen doen. Je bent een loyale vriend en doet alles voor degene waar je van houdt.

Bekijk op de volgende pagina de overige types!

4. Rechthoekige nagels

rektangel1

Als je nagels rechthoekig zijn dan heb jij jouw voeten op de grond en werk je hard. Je bent een natuurlijke leider die zijn verantwoordelijkheden neemt. Mensen kunnen altijd op jou rekenen en je doet alles met precieze.

5. Driehoekige nagels

triangel1

Zijn jouw nagels een beetje driehoekig? Dan ben je een dapper persoon en weet je exact wat je wilt. Je hebt veel passie in je en als je iets ziet wat je wilt, dan ga je er voor.

Op werk is jouw motto: werk slim, niet te hard. Je ziet altijd dingen die anderen niet zien.

6. Ovaal

almond1

Zijn jouw nagels lang en ovaal? Dan ben je vast een creatief persoon. Je vind het leuk om te tekenen en krijgt veel inspiratie uit de natuur. Je bent een down to earth persoon en hebt veel inlevingsvermogen. Je bent vooral gelukkig als je een mooie omgeving om je heen hebt. Je bent rustig en je houdt niet van hectiek.

7. Unieke vormen/nagelriemen

sword1

Heb jij een andere vorm dan de overige 6? Dan heb je een uniek persoon. Je doet alles anders en dat is te merken aan jouw huis, carrière, kleding en de muziek die je luistert.

Veel mensen zullen jou misschien terughoudend vinden, maar je bent een persoon die in een juiste omgeving juist erg excentriek is.

Kijk even naar jouw nagels en bepaal welke type jij bent? Klopte het? Laat het ons weten, het is bizar bij hoeveel mensen dit exact klopt.. Wonderen van de natuur!

Reacties () .Reacties

Menu