Elke avond spuit ze alcohol op haar bed, de reden? Dit is echt geniaal!

Alcohol, iedereen is wel bekend met deze stof. We kennen het natuurlijk voornamelijk door de drankjes die we (met mate) nuttigen. Bier, wodka, rum.. Het is maar net wat je lekker vindt. Maar ook om wondjes te ontsmetten is het een zeer goede stof. Hier zijn we ons we bewust van, maar wist jij dat alcohol voor nog veel meer dingen goed is?

dl

Wij hebben even op een rij gezet waar alcohol allemaal wel niet goed voor is.

1. Het werk geweldig als deodorant.

Smeer een beetje alcohol onder je oksels en wrijf het uit. De bacteriën zorgen ervoor dat de vieze lucht direct verdwijnt. Doe dit alleen niet te vaak, alcohol kan namelijk irriterend zijn voor de huid bij veel gebruik.

2. Helpt met ongedierte bestrijden

Ongedierte, niemand is er gek op. Vooral niet in bed.. bah! Je kunt de beestjes vaak niet eens zien, tot je er s’nachts eentje over je lijf voelt kruipen. Hoe komt je hier vanaf? Gebruik een spuitfles en vul deze met wat alcohol. Spuit dit over matras en kussens en klaar is kees! Herhaal dit een aantal keer in de week en je bent er zo vanaf!

3. Nagellak remover

Het is een goed alternatief voor nagellak verwijdering. Er zitten veel chemische stoffen in deze goedjes die niet goed zijn voor jouw nagels en huid. Gebruik voortaan alcohol en binnen no time heb jij mooie schone nagels.

4. Schone handen

Alcohol is een ontsmetter, ook goed voor de handen. Doe wat aloë vera gel met een halve eetlepel isoporpyl alcohol en een paar druppels tea tree olie bij elkaar en je hebt een geweldig ontsmettingsmiddel. Bekijk in de video hieronder hoe je het maakt.

Heb jij iets aan deze tips gehad of heb jij zelf nog toevoegingen? Laat het ons even weten in een berichtje, delen is altijd welkom!

Reacties () .Reacties

Menu