Ze smeert wat kokosolie onder haar ogen.. 5 minuten later? Tip van de dag!

Mijn favoriete product in de wereld is sinds vorige week kokos olie. Het is zo’n handig product en super veelzijdig. Je kunt het voor de gekste dingen gebruiken en is totaal niet duur.

Lees hieronder 5 dingen over kokosolie die je waarschijnlijk nog niet kende!

1. Deodorant

coconut oil and fresh coconuts on old wooden table

coconut oil and fresh coconuts on old wooden table

Iets waar mensen niet zonder kunnen: deodorant, wel zo fris natuurlijk. Je kunt natuurlijk deo kopen in de winkel maar deze zit vaak vol slechte stoffen en werkt niet altijd even goed.
Je kunt het zelf maken van kokosolie: alles wat je nodig hebt is 1/4 kop Baking Soda, 1/4 kop Arrowroot poeder, 4 eetlepels kokosolie. Mix dat samen en je hebt een perfecte deo.

2. Werkt tegen striae

Waarom kokosolie zo goed werkt tegen striae? Omdat het diep in de huid trekt en vol goede stoffen zit. Je kunt de kokosolie tweemaal daags rustig over de huid wrijven en je huid zal binnen de kortste keren opknappen.

3. Wittere tanden

Dit is een oude en klassieke manier om jouw tanden witter te krijgen. Het klink misschien gek maar kokosolie werkt hier geweldig voor! Het is een wondermiddeltje tegen bacteriën en tandplak. Daarnaast is het ook erg goed voor de mondgeur, je ruikt frisser op elk moment van de dag.

skoenhed-er-kokosolie-et-mirakelmiddel

4. Werkt geweldig goed tegen roos!

Hoe-Roos-te-Bestrijden-Leer-De-Vlokken-Begrijpen

Miljoenen mensen hebben dagelijks last van roos en dit kan een mens best wel onzeker maken! Of je nou een man, vrouw, jong of oud bent.. Iedereen kan er last van hebben. Het antwoord is: kokosolie! Gebruik het als vervanger van de conditioner. Dus na het haren wassen smeer je het haar rustig in met wat kokosolie en laat het eventjes 10 minuten zitten. Doe dit eenmaal in de week en binnen no time ben je van roos af!

5. Mijn favoriet, make-up remover!

Zonder twijfel is dit de makkelijkste, snelste en meest natuurlijke manier om make up te removen van jouw gezicht. Doe een klein beetje kokosolie op jouw vingers en ga langs de plekken waar je make-up hebt aangebracht. Je voelt de make-up van het gezicht afglijden op een 100% natuurlijke manier!

Heb jij ook iets aan deze tips gehad en ga jij meer kokosolie gebruiken? Vergeet het bericht dan niet eventjes te delen!

Reacties () .Reacties

Menu