Last van beschadigd of droog haar? Dit haarmasker is de oplossing voor elk haartype!

Iedereen heeft er wel eens last van, vooral als het van zomer naar herfst gaat. Of door andere redenen, beschadigd of droog haar. Jouw haar voelt bij aanrakingen broos en ruw, niet zoals jij het wilt.. Het kan veel frustratie opleveren en je kijkt net iets minder graag in de spiegel. Wij hebben de perfecte oplossingen gevonden die natuurlijk en daarnaast ook nog eens goedkoop zijn: lekkere haarmaskers!

STZ30BEAUTYHAIRNEW_1172001k

Beschadigd haar

Last van beschadigd haar? Dan voelt het vast een beetje ruw aan en het is niet lekker om door het haar heen te gaan. Het ziet er minder gezond uit dan normaal en al die chemische producten die je misschien gebruikt werken daar ook niet echt aan mee. Wij raden jou aan om wekelijks DIT haarmasker te maken.

Wat heb je nodig?
-Een flinke scheut olijfolie

Het is heel erg simpel, koop goede kwaliteit olijfolie en neem een hoeveelheid die past bij jouw haarlengte. Verwarm de olijfolie eventjes tot het is beland op een fijne, warme temperatuur( niet te warm uiteraard). Te heet is slecht voor het haar en kan pijn doen, zorg dus dat het aangenaam voelt.

erdeel het haarmasker nu rijkelijk over je haar en wikkel het goed in. Dit kan je doen aan de hand van aluminiumfolie. Laat het maskertje ongeveer dertig minuten intrekken en spoel het masker daarna weer uit.

Haarmasker voor droog en futloos haar

Droog haar is ook erg vervelend, de oorzaak is dat het haar te weinig vocht binnen krijgt. Dit kan meerdere oorzaken hebben: koud weer, warm weer, zonnestralen, chloorwater en nog veel meer.

Wat heb je nodig voor dit masker?
Dit masker is zelfs nog makkelijker, je hebt alleen 2 overrijpe avocado’s nodig.

Prak de avocado’s tot je een sausje hebt gemaakt. Wrijf dit in het haar en wikkel het in met aluminiumfolie. Laat het 30 minuutjes zitten en klaar is kees! Herhaal dit wekelijks en je haar voelt veel gezonder en lekkerder aan.

Gaan jullie dit ook proberen of heb je zelf een tip?
Laat het ons weten en deel dit recept!

Reacties () .Reacties

Menu