Ze liep rustig haar toen in, maar toen ze DIT zag.. Dit is echt een geweldige actie!

Het blijft voor veel ouderen iets heel erg moeilijks.. Verhuizen naar een verzorgingstehuis en het oude en vertrouwde huis gedag zeggen. Ik moet er in deze fase van mijn leven in ieder geval niet aan denken! Maar wat mij nog erger lijkt is als je samen woont en 1 van de twee het huis moet verlaten voor het verzorgingstehuis.. Zo ook in dit verhaal.

omatuin

Want de wereld van de 87-jarige Margie Jones stond compleet op haar kop toen haar geliefde man plotseling naar het tehuis moest verhuizen. Margie had het er zo moeilijk mee en vond het lastig haar leven door te zetten zonder haar geliefde man. Ze dacht niet meer aan het onderhouden van het huis en ook de tuin liet ze voor wat het was.. En al snel was het een enorme chaos en complete rotzooi. Ze had er simpelweg niet de kracht voor om het nog te onderhouden nu ze alleen was.

Ze was ten einde raad, totdat een vriend van haar vertelde dat er een jongen in de buurt woonde die het leuk vond om te tuinieren. Zo kwam Margie in contact met de 17-jarige William. “Het klikte meteen tussen ons,” vertelt Margie. Hoewel ze goede vrienden werden, wist William dat het een hele klus zou worden om haar tuin weer mooi te maken. Gelukkig had hij er alle vertrouwen in.

Maar Wiliam was niet alleen. Het was zoveel werk dat hij hulp inschakelde van zijn vrienden. Ze kwamen met z’n allen aan bij Margie en vertelden haar ‘Maakt u zich niet druk, wij gaan dit voor u opknappen’. Margie had tranen in haar ogen bij al deze liefde. Bekijk in de prachtige onderstaande video hoe de jongeren Margie gelukkig hebben gemaakt en vergeet het vooral niet met de rest van de wereld te delen. Want er is vaak kritiek op jongeren en hun gedrag maar er zitten nog genoeg tussen met een heel erg groot en goed hart!

Reacties () .Reacties

Menu